Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Startsida / Kondisjon / Treningsapparater / Gåband

Gåband

Vanlige spørsmål

 • Hva er et gåbånd?

  Hva er et gåbånd?

  Et gåbånd er et bra innslag til hjemmetreningen., Om du er glad i å gå, samtidig som du ikke alltid synes det frister å drasse seg ut i gjørme, vind, snø, slaps eller regn, så er et gåbånd ideelt. Det er noen dager der det faktisk finnes dårlig vær, og det er ganske mange av dem også. Derfor kan det være deilig å ha et gåbånd hjemme, slik at dørstokkmila ikke engang trenger å bli et problem!

 • Hvilket gåbånd burde jeg velge?

  Hvilket gåbånd burde jeg velge?

  Her kan du velge mellom tradisjonelle varianter for rehabilitering, og knøttsmå varianter som passer til hjemmekontoret. Det finnes varianter med panel, men også panelløse varianter som tar opp mye mindre plass. De minste variantene kan være utrolig kjekke å ha om du har liten plass, men et stort ønske om å få inn mer mosjon i hverdagen!

 • Hvorfor burde jeg investere i et gåbånd?

  Hvorfor burde jeg investere i et gåbånd?

  Det er mange fordeler med å ha et gåbånd hjemme, men den aller største er definitivt hvor enkelt og funksjonelt det er! Dørstokkmila blir forminsket til en liten dørstokk-centimeter og du kan til og med ta deg en pause for å skru på oppvaskmaskinen om det trengs. Det er bare å snøre på seg et par gode sko, slenge på seg treningstøyet og så kan du tråkke deg i vei. Noen foretrekker å ha gåbåndet plassert i stua så man kan ha tven på i bakgrunnen, mens andre vil ha den på et eget treningsrom.


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen