• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Gåbånd  Master Fitness W16 Black Edition

Master Fitness W16 Black Edition

Master Fitness
EKSKLUSIVT HOS OSS!
-10%
Master Fitness W16 Black Edition
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette tredemøllet representerer fremskritt innen treningsutstyr, med funksjoner som er utformet for å forbedre treningsopplevelsen din. En DC-motor med kontinuerlig effekt på 0,85 HK driver møllen, noe som gir en jevn og stabil overgang fra hvilemodus til trening.

Hastighetsområdet på dette tredemøllet er tilpassbart for å passe ulike treningsnivåer. Med nedfelte håndtak kan du gå i en avslappet takt fra 1 til 6 km/t. Hvis du ønsker å utfordre deg selv, kan du heve håndtakene og nå hastigheter fra 1 til 14 km/t.

For å holde deg informert om treningen din har tredemøllen en tydelig LED-skjerm som viser viktig informasjon som tid, avstand, hastighet og estimert kaloriforbruk. Det finnes også 15 forhåndsinnstilte programmer som tilbyr variasjon og allsidighet i treningen.

Designmessig er dette tredemøllet både funksjonelt og plassbesparende. Med en vekt på 35 kg (40 kg med emballasje) er det relativt lett å håndtere og flytte ved behov. Når det ikke er i bruk, kan det felles ned til kompakte dimensjoner på 1400 x 655 x 120 mm. Når du er klar til å trene igjen, kan du enkelt folde det opp til 1325 x 655 x 1140 mm.

En interessant funksjon er den innebygde Bluetooth-funksjonen, som gjør det mulig å koble tredemøllen til treningsapper som Kinomap, Zwift og Fitshow. Dette gir en interaktiv treningsopplevelse og åpner for nye treningsmuligheter.

Tredemøllen har også smarte funksjoner som en fjernkontroll for enkel styring når håndtakene er nede, og sammenleggbare håndtak som gjør det mulig å bruke den som en vanlig gåmølle. En praktisk holder for mobiltelefon eller iPad er tilgjengelig når håndtakene er oppe, slik at du kan holde deg underholdt eller holde øye med treningen under økten.

Transport er enkelt takket være de to innebygde transporthjulene på tredemøllen. Dette gjør det enkelt å flytte maskinen til ønsket sted etter behov.

Oppsummert er dette tredemøllet en allsidig og teknisk avansert treningspartner som kan tilpasses ulike treningsmål og behov. Med sine praktiske funksjoner og muligheten til å integrere med treningsapper, er det et verdifullt tillegg til treningsrutinen din.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerVa6-60316B
EAN-kode7340219000471
VaremerkeMaster Fitness
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
Antall programmer15 st
Mål & Vekt
Lengde136 cm
Bredde66 cm
Høyde114 cm
Vekt30 kg
Mål når slått sammen140 x 66 x 12 cm
Løpeoverflate lengde100 cm
Løpeoverflate bredde40 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt100 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Holder smarttelefon/tablettJa
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
Motor0,85 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet7 km/h (14 km/h)
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen