• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Spring Deals! Opp til 60% rabatt

Styrke  Multigym  Multigym  Abilica MultiPower

Abilica MultiPower

Abilica
EKSPERTENS FAVORITT
Abilica MultiPower
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Beste Premiumvalg ifølge best-i-test.nu!

Meget kraftig multiapparat som gir mulighet for en rekke øvelser, bl.a. benkpress, skulderpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, roing, ben curl, arm curl og ab crunch. Det patenterte pec-dec systemet gir deg ekstra variasjon og mulighet for å utføre øvelser tilpasset spesifikke idretter (golfsving, tennisslag m.fl.).

Innebygd vektmagasin med 90 kg. vekter (200lbs). Justerbar i rygg og sete for individuell tilpasning og riktig støtte. Rostasjon med kraftig fotplate.

Bröstpress har en unik utväxlingsmöjlighet för att öka belastningen. Utväxlingen är 2:1 vilket ger hela 180kg.

Instruksjons-DVD (eng.) medfølger.

Anmeldelse fra Best i test

Påkostet multigym med en blanding av funksjonelle og faste øvelser
Abilica Multi Power er en solid multigym med godt gjennomtenkte løsninger. Gymmen er noe dypere enn andre hjemmegym, og utformingen gjør at den best plasseres med baksiden mot en vegg eller kanskje midt på gulvet hvis du har god plass. Enkelte funksjonelle øvelser krever nemlig en viss plass på siden av gymmen.

Smal gym som får plass i kjelleren
Gymmen er smal og med en moderat høyde får den plass i de fleste kjellerrom. Konstruksjonen er stabil, og gymmen står støtt selv ved stor belastning. Byggekvaliteten, putene og det medfølgende tilbehøret er av høy kvalitet. Med Abilica Multi Power kan du gjøre de vanligste baseøvelsene, som brystpress, bicepscurl, bencurl, magecrunch og nedtrekk.

Vektene følger med rolig og mykt, og det går raskt å finne en god posisjon takket være de generøse justeringsmulighetene. Justeringshåndtakene for å stille inn riktig posisjon er merket med rødt, dessverre med unntak av sperren for bencurl, som dermed er vanskelig å identifisere. Ønsker du deg mer funksjonelle øvelser finnes det håndtak på hver side som kan stilles inn i flere forskjellige vinkler. Dette er bra for å trene opp en bestemt bevegelse eller trene muskler for en bestemt idrett som tennis eller golf.

Anvisninger på engelsk
En medfølgende oversikt beskriver de vanligste øvelsene med bilder og tekst. Den er imidlertid på engelsk og litt rotete. Dessverre viser den også noen benøvelser som bare kan gjøre med en ekstra modul som kan kjøpes i tillegg. Også bruksanvisningen er på engelsk og helt klart under pari. For den uerfarne er det en utfordring å montere gymmen på egen hånd, da den har mange forskjellige deler som må være på rett sted. Et tips er først å lese bruksanvisningen (se lenke) og deretter ta beslutningen om du vil montere selv eller få profesjonell hjelp. Påkostede Abilica Multi Power er plasseffektiv med gode øvelser og effektiv trening for hele kroppen.

+ Gode innstillingsmuligheter, allsidig trening, nyttig tilbehør
– Vanskelig å flytte på, utydelig treningsoversikt, avansert montering

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer131120
EAN-kode7051941311208
VaremerkeAbilica
Mål & Vekt
Lengde210 cm
Bredde144 cm
Høyde210 cm
Vekt240 kg
Vektmagasin90 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen