• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Spinningsykkel  Hammer Sport Racer

Hammer Sport Racer

Hammer Sport
Hammer Sport Racer
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Superstille, slitasjefritt magnetisk bremsesystem
  • Treningscomputer med LCD-skjerm, nettbrettholder og 2 drikkeflaskeholdere
  • Hurtigfester for sal og styre
  • Justerbare løkkepedaler og pedalkurv

Dynamisk utholdenhetstrening for garantert svettefremkallende fettforbrenning i høyhastighetssekvensene.

En stor dose høyhastighetstrening

Gå inn i pedalene med den beste prisen og kontroller hastigheten takket være den moderne magnetbremsen. Speed ​​​​Race blir din under trening. Styrk legg- og lårmusklene og forbrenn mange kalorier samtidig. Det kardiovaskulære systemet ditt styrkes med hver fartsøkt. Kjernemuskulaturen, med magemusklene foran og på siden, er også nødvendig for innendørs sykling. Spesielt når du øker tempoet og når du begynner å stå. Motiver deg selv med musikk og kraft deg selv. La RACE speed-sykkelen kjøre deg til toppformen og forbered deg hjemme, uansett vær, for neste sykkelsesong.

Uslåelig kvalitet: Helt stillegående magnetisk bremsesystem

Speed ​​​​Race starter med det beste magnetiske bremsesystemet som er tilgjengelig for øyeblikket. I motsetning til et filtbremsesystem, kjører speedbikes med magnetisk bremsesystem absolutt lydløst og vedlikeholdsfritt. Her bestemmes treningsmotstanden av avstanden mellom magneter til svinghjulet regulert. Jo mindre avstand, jo høyere motstand og mer intens trening. Denne typen motstandskontroll gjøres helt Kontaktløst og dermed også uten slitasje og forstyrrende støy.

Trinnløs motstand

Motstandsjusteringsknappen for den er lett tilgjengelig på hovedrammen manuell justering av den trinnløse lasten. Tren så intenst du vil! Og går det for fort, kan du trykke på den røde dreieknappen for umiddelbart å sette i gang en nødstopp med det vedlikeholdsfrie magnetbremsesystemet og svinghjulet bremses.

Din fartscockpit

Datamaskinens skjerm viser deg: tid, distanse, kaloriforbruk, hjertefrekvens, rpm. og hastigheten. Du vil alltid bli informert via SCAN-displayet, da alle funksjonsverdier vises vekselvis i intervaller på 5 sekunder. Med bil PÅ/AV-funksjonen kan du starte treningen umiddelbart når du tråkker på pedalene og alle verdiene vil begynne å telle opp fra null til du er ferdig med fartstreningen. Trening med forhåndsinnstilte verdier som distanse eller kalorier er også praktisk. de Standardverdier begynner automatisk å telle bakover og et akustisk signal høres når du har nådd null. Datamaskinen krever to batterier for å fungere (Type AA / Mignon) og er veldig enkel å bruke med de to trykknappene.

Multimedia - Sykling

Plasser nettbrettet eller smarttelefonen i holderen og multimediet er klart til bruk Start opplevelsen. Treningsappene BitGym og Kinomap (med kamerafunksjon) tilbyr Du har en live baneopplevelse som er variert og motiverende. Du kan trene med Kinomap-videoer ved å bruke frontkameraet på smarttelefonen/nettbrettet. Dette måler tråkkfrekvensen din og gir deg en realistisk live track-opplevelse. Løpehastigheten justeres automatisk til din nåværende tråkkfrekvens i sanntid. Selvfølgelig kan du også følge styrketreningen med musikk eller det siste via YouTube Enjoy-videoer. Underholdning tilbys under dine svette sekvenser!

Pulskontroll

Under de intense sykkeløktene dine bør du definitivt trene for pulsen og holde øye med pulsen også under trening. Treningscomputeren tilbyr deg et pulsprogram spesielt for dette. Programmet tar seg av å stille inn Øvre pulsgrense for maksimal sikkerhet, da det høres en signaltone når du er over den innstilte pulsgrensen. I tillegg er datamaskinen utstyrt med en brikke som gir deg trådløs pulsoverføring med en valgfri bryststropp tillater.

Sikker væsketilførsel

Å drikke er viktig! Selv under harde treningssekvenser forblir vannbalansen din balansert, da du kan bruke de to vannflaskeholderne med alle vanlige Equip-typer av sportsflasker.

Ekstra sikre pedaler

Speed ​​​​Race speed-sykkelen har spesielt praktiske, individuelt justerbare flate pedaler for bruk med sportssko. Enten det er moderat kondisjonstrening eller sporty fartstrening, sørger sportspedalene for maksimal komfort, sklisikker sikkerhet og effektivitet selv ved lange treningsløp. Perfekt simulering og forberedelse til neste sykkeletappe! Begge pedalene er utstyrt med en justerbar kurv. Som et alternativ kan du også trene på Speed ​​​​Race med SPD clipless pedaler, som også er tilgjengelige. Bare stram sykkelskoene og tråkke hardere.

Stille fartstrening

Sporty fartssekvenser med innovativ teknologi sørger for mye treningsglede og ren motivasjon. Med 16 kg svinghjul, den fastløpende rillede remdriften og kvalitetskulelager har du gripende treningsapparater foran deg. Kjør maksimal ytelse. Du kjenner den lave lyden med hvert trinn på pedalene Løp rundt og kan trene fokusert. Så du kan når som helst på dagen og snu sykkelen om natten og ingen blir forstyrret av forstyrrende lyder. Ingenting står i veien for adrenalinrushet ditt i fartssekvensene!

Passer for deg

Setehøyden på Speed ​​​​Race kan justeres vertikalt 11 ganger og tilpasser seg så perfekt til høyden din. Du kan også justere posisjonen til salen horisontalt med bare noen få enkle trinn og ved å flytte seteglideren på din Juster din favoritt sittestilling. Bare løsne håndtaksskruen og seteglideren beveger seg tilsvarende. Veldig praktisk - salen kan også justeres i helning.

For å trene perfekt og komfortabelt kan du sette inn sportsstyret i Juster høyden 7 ganger. De sklisikre håndtakene er komfortable og svettebestandige. Du kan enkelt fjerne kontrollflaten med en fuktig klut etter trening og tørke av.

Stabil og trygg

Med 4-punkts støttesystemet og høydejusteringsdekslene festet til begge føttene, er det en perfekt bakkebalanse og stabil holdning justerbar før trening. Den høye kvaliteten og kompakte konstruksjonen (L x B x H: 115 x 50 x 134 cm) garanterer deg også med dine høyhastighetsøkter og kraftige pedaler når du står, en sikker følelse. Utstyrt med to førsteklasses transporthjul på forbenet, kan du kjøre din Indoor Cycle Flytt mobilen til ønsket treningssted og fordyp deg i "sansen for fart".

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4863
EAN-kode4005251486302
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
PulsJa
Mål & Vekt
Lengde115 cm
Bredde50 cm
Høyde134 cm
Vekt42 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Avstand pedal/sete18 cm
PedalerKurv
Funksjoner
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
Horisontal justering salJa
Vertikal justering salJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
Drivsystem-
Svinghjulsvekt16 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen