• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sykler  Sykkeltrainers  Trainers  Wahoo Kickr Rollr Smart Trainer

Wahoo Kickr Rollr Smart Trainer

Wahoo
Wahoo Kickr Rollr Smart Trainer
Beskrivelse

Beskrivelse

Litt genial Wahoo KICKR ROLLR Smart Bike Roller kombinerer en ekte kjørefølelse med den naturlige bevegelsen til rullene, som gjør det enkelt å gå over fra vanlig utendørssykling til innendørstrening. Ingenting slår den komfortable treningsopplevelsen og naturlige kjørefølelsen som ruller gir. Takket være et design med to ruller, app-kontrollert motstand, forbedrede sikkerhetsfunksjoner og muligheten til å legge til kraftbasert trening, frigjør KICKR ROLLR Smart Bike Roller bakhjulet for å gi den naturlige kjørefølelsen vi alle streber etter, sammen med alle ytelsesfordelene bare Wahoo kan levere.

Den doble rulledesignen lar bakhjulet bevege seg naturlig, og skaper en opplevelse som føles mer som å sykle utendørs. Samtidig reduseres risikoen for at dekket mister veigrepet og sklir dramatisk, uavhengig av hvor mye kraft du legger på pedalene. Den har et svinghjul på i underkant av 5 kilo, som i kombinasjon med sine doble ruller gir akkurat den tregheten som kreves for å gjenskape følelsen av å sykle utendørs.

Det eksemplariske ukompliserte designet gjør det enkelt å komme i gang. Dekkholderen foran har plass til dekk på opptil 2,1" (53 mm) og holder sykkelen din oppreist. Den gjør det lettere å komme av og på sykkelen samtidig som den gir sykkelen mer stabilitet, selv når du sprint eller sprint. Ingen mas med gjennomgående aksler eller løsne bakhjul, juster akselavstanden, fest sykkelen og så er du i gang, bare juster hjulklossene for å matche sykkelens akselavstand, perfekt for flersykkelsyklere eller flersyklisthusholdninger.

Du kan koble et par Wahoo POWRLINK ZERO kraftpedaler eller andre ANT+ kraftmålere til din KICKR ROLLR for å dra nytte av alle fordelene med treningsmåler. Den leverer imponerende nøyaktige kraftavlesninger med en nøyaktighet på +/-1 %, og sikrer at du kan trene med samme høye presisjon, enten dagen er innendørs eller utendørs. Når den er koblet til en ekstern strømmåler (IKKE inkludert), gir den kontrollert motstand i nivå, ERG og simulerte moduser. Uten strømmåler tilkoblet gir den en konstant motstand og overfører data om hastighet og distanse. Strøm- og tråkkfrekvensinformasjon er tilgjengelig via kombinasjon med POWRLINK ZERO eller andre kompatible strømmålere. I manuell modus fungerer den som en vanlig rulle (når den ikke er koblet til en strømkilde), noe som gjør den ideell for oppvarming før dagens konkurranse.

Via den enkle og intuitive Wahoo Fitness-appen (tilgjengelig for både IOS og Android) tilbyr du veilede instruksjoner om hvordan du setter opp KICKR ROLLR og hvordan du parer tredjepartsapper og sensorer for å finjustere turen. Den fungerer med en rekke populære treningsapper, inkludert SYSTM, Zwift og TrainerRoad.

Bluetooth- og ANT+-funksjoner lar den koble til både smarttelefoner og GPS-enheter, både samtidig eller separat. En ANT+ FE-C-tilkobling betyr at den kan styres fra hvilken som helst FE-C-aktivert enhet eller applikasjon. Du får også visuell bekreftelse på at den er på, kobler til og sender via Bluetooth og/eller ANT+. En blå LED representerer Bluetooth-tilkoblingen til den kontrollerende appen og en rød LED representerer tilkobling til strømmåleren.

Den fungerer sammen med KICKR HEADWIND, som deretter gir en innovativ klimakontroll til treningsopplevelsen din. Par den og ettersom hastigheten eller pulsen øker, vil viftehastigheten også øke. Du kan også koble den til en hvilken som helst ELEMNT sykkelcomputer for å gjenoppleve runder eller utføre planlagte treningsøkter. Men selv den mer manuelle kompatibiliteten er flott, og den unike designen sikrer at den håndterer et bredt spekter av dekkstørrelser, rammer og bremsekonfigurasjoner

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerRL150234
EAN-kode850010131672
VaremerkeWahoo
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen