• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin Forerunner® 945 LTE

Garmin Forerunner® 945 LTE

Garmin
Garmin Forerunner® 945 LTE
Beskrivelse

Beskrivelse

Sikkerhet- og sporingsfunksjoner

Legg igjen telefonen hjemme når du skal på tur. Forerunner® 945 LTE er en premium GPS-multisportklokke som kan gi deg ro i sjelen når du løper, sykler eller svømmer. Om det oppstår noe uforutsett underveis kan du varsle andre via LTE-tilkobling1.

  • LTE-tilkobling1 for nødvarsler og assistanse.
  • Få opptil syv timers batterilevetid i GPS-modus med musikk og LTE LiveTrack.
  • Ha det perfekte lydsporet på håndleddet.
  • Full av kraftige ytelsesmålinger som hjelper deg med å trene smartere.
  • Betal enkelt for kjøp2 ved hjelp av Garmin Pay™ med bare et trykk på håndleddet.
  • Utforsk flere ruter med veiledning fra integrerte fargekart.

FORLENGET BATTERILEVETID

Få opptil to ukers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil syv timer i GPS-modus med musikk og LTE LiveTrack.

DESIGNET FOR HØY YTELSE

En mengde funksjoner, enkelt tilgjengelig på håndleddet. Legg konkurrentene bak deg med en lett, sporty smartklokke.

ROBUST

Denne klokken er klar for alle utfordringer, fra svømming i åpent vann til lange treningsturer. Behagelig silikonrem og slitesterke Corning® Gorilla® Glass DX-linse som kan håndtere nesten hva som helst.

LTE-TILKOBLING

Denne LTE-tilkoblede smartklokken setter deg i kontakt med familie og venner på morsomme måter, og gir deg også ro i sjelen når du er ute og trener. Velg abonnementet som passer for deg.

HJELP

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, kan den sende en melding til nødkontaktene dine med posisjonsinformasjonen din3.

ASSISTANCE PLUS

Ta sikkerheten på alvor. Denne klokken kan automatisk sende navnet ditt og posisjonen din til Garmin IERCC, et døgnåpent, profesjonelt redningssenter4 som kan kontakte og koordinere med nødtjenester eller andre for å gi deg hjelp.

LIVETRACK

Med LiveTrack kan venner og familie følge sanntidsposisjonen din og til og med se hele den forhåndsplanlagte løypen din. Vær sikker på at dine nærmeste vet akkurat hvor du løper eller sykler.

TILSKUERMELDINGER

Få motivasjon midt i løpet med lyd-5 og tekstmeldinger fra familie og venner.

SANNTIDSDELING AV AKTIVITETER

Send løpsoppdateringer til familie og venner automatisk uten å løfte en finger. Mens du gir jernet, kan de holde seg oppdatert på tempoet ditt, fullførte mil med mer.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER

Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

GARMIN COACH

Disse kostnadsfrie adaptive treningsprogrammene gir deg veiledning fra trenere som tilpasser seg deg og dine mål. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

SYNKRONISER TRENINGSPROGRAM

Få treningsprogrammer for innendørs og utendørs trening fra Garmin Connect™-appen, eller synkroniser sømløst med Forerunner-enheten din fra andre plattformer, inkludert TrainingPeaks® og TrainerRoad.

TRENINGSEFFEKT

Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob treningseffekt .

RESTITUSJONSRÅDGIVER

Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt. Den tar til og med stress, søvn6 og daglige aktiviteter hele dagen utenfor treningsøkter med i denne betraktningen.

INNEBYGDE SPORTSAPPER

Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, triatlon, bassengsvømming, svømming i åpent vann, baneløping med mer. Bytt sport med ett knappetrykk under løp og treningsøkter.

BANELØP

Bruk denne innebygde aktivitetsprofilen for å måle løpsdistansen din rundt en 400-metersbane mer nøyaktig.

FORBEDREDE INTERVALLER

En ny side med intervalldata og automatisk klassifisering holder orden på den raske og langsomme tiden din og skiller dem deretter fra hverandre for deg. Modusen for åpne repetisjoner gir intervallstruktur med rundeknappkontroll.

KONDISJONSBEREGNING

Tren smartere med kondisjonsberegning , som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

PACEPRO-FUNKSJONEN

PacePro-funksjonen gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

LØPSBEREGNING

Dette spesialverktøyet tar hensyn til treningsnivået ditt og treningshistorikken din for å hjelpe deg med å nå løpsmålet ditt og se virkningen av treningen mot den beregnede måltiden.

YTELSESKONDISJON

Analyser tempo, puls og pulsvariasjon når du løper, for å få en sanntidsvurdering av din nåværende ytelsesevne.

FOKUS FOR TRENINGSBELASTNING

Denne statistikken viser deg treningsbelastningen din etter intensitetskategorier, og om den er balansert, fokusert eller manglende på ett eller flere områder.

TRENINGSSTATUS

Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Den nyeste sensoren vår gir deg pulsdata6og varsler hvis pulsen din forblir høy mens du er i ro. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter, selv under vann.

AKTIVITETSMÅLING

Når7 brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

SYKKELKRAFT

Koble til en kompatibel Garmin- kraftmåler (selges separat) for å jobbe mot en mer effektiv sykkeltur med hjelp fra sykkeldynamikk, FTP og avanserte treningsmetoder.

FARGEKART

Uansett om du løper i gatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner 945 LTE innebygde kart som hjelper deg med å holde deg på riktig spor.

OPPRETT FLERE LØYPER

Opprett løyper i Garmin Connect-appen8, slik at du aldri går tom for steder du kan løpe. Du kan også planlegge dem på andre plattformer som Strava og Komoot, og deretter automatisk synkronisere dem med Forerunner-enheten din.

CLIMBPRO-FUNKSJON

Bruk ClimbPro-stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

DETALJERT NAVIGASJON

Følg en rute eller løype ved hjelp av detaljerte anvisninger som viser deg hvor neste sving er.

RUNDTUR-RUTING

Angi en ønsket distanse, og få foreslåtte løyper som tar deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsrutingen hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

FLERE SATELLITTSYSTEMER

Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

PULSOKSIMETERSENSOR

Denne sensoren på håndleddet9 overvåker oksygenmetningen i blodet for å støtte avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

MENSTRUASJONSSPORING

Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få informasjon på håndleddet ditt med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking-appen.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET

Last ned spillelistene dine fra utvalgte tjenester for musikkstrømming10, – rett på klokken. Lagre opptil 1000 sanger på Forerunner 945 LTE.

GARMIN PAY-BETALINGSLØSNING

Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay via deltakende leverandører.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SYKKELRULLEKONTROLL

Kontroller Tacx®-smartrulle via ANT+®-teknologi for løypesimuleringer, automatiske motstandsendringer og treningsmeldinger når du bruker løyper eller treningsøkter fra klokken din.

CONNECT IQ™-BUTIKK

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT

Last opp aktivitetene dine i Garmin Connect-appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

I esken

  • Forerunner® 945 LTE GPS-klokke
  • Lade-/datakabel
  • Dokumentasjon

1 Et aktivt abonnement og en tilkobling til et LTE-nettverk i kategori M1 kreves for å bruke LTE-funksjoner. Se LTE-dekningsområdet for kategori M1.
2 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet, på Garmin.com/GarminPay/banks
3 Se krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner.
4 Assistance Plus er ikke tilgjengelig i alle markeder der LTE-nettverkstilkobling i kategori M1 er tilgjengelig. Se Assistance Plus-dekningsområdet. Se krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner.
5 Når enheten brukes med hodetelefoner som er parkoblet med Forerunner® 945 LTE. Hodetelefoner selges separat.
6 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
7 Når den brukes sammen med løpsdynamikksensoren eller HRM-Pro™-måleren (selges separat).
8 Krever Garmin Connect-appen lastet inn på kompatibel smarttelefon parkoblet med Forerunner® 945 LTE. Se Garmin.com/ble.
9 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
10 Kan kreve Premium-abonnement hos en tredjeparts musikkleverandør.
Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. TrainingPeaks® er et registrert varemerke som tilhører Peaksware, LLC.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02383-21
EAN-kode753759261313
VaremerkeGarmin
FargeHvit
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen