• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Racketsport  Tennis  Tennisracket Junior  Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior

Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior

Head
Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior
Beskrivelse

Beskrivelse

For ambisiøse juniorer som ønsker å ta spillet sitt til nye høyder, introduserer vi Alternate - en frisk, turkis fargevariant i Boom-serien.

Det nye Boom Junior-tennisracketet er spesielt designet for ambisiøse juniorer i alderen 7 til 9 år, klare til å ta tennisspillet sitt til neste nivå. Med en perfekt balanse mellom eksplosiv kraft og den sensasjonelle følelsen som kommer fra den innovative Auxetic-konstruksjonen, som også finnes i seniorversjonene av Heads Boom-serie, gir dette racketet juniorer verktøyene de trenger for å utvikle seg og nyte hvert øyeblikk på banen.

Eksplosiv Kraft

Boom Junior leverer eksplosiv kraft, som hjelper juniorer med å forbedre slagene sine og dominere på banen. Den lette designen er optimalt tilpasset for ambisiøse juniorer.

Sensasjonell Følelse med Auxetic-konstruksjon

Den innovative Auxetic-konstruksjonen gir juniorer en sensasjonell følelse med hvert slag. Følelsen mellom tennisracketet og spilleren er optimalisert for økt kontroll og presisjon.

For Ambisiøse Juniorer i Alderen 7 til 9

Dette racketet er spesielt designet for juniorer som ønsker å ta tennisspillet sitt til neste nivå. Med riktig balanse mellom kraft og kontroll er det perfekt for de som er klare til å utvikle seg.

Frisk, Moderne Design

Boom Junior har en moderne og frisk design som er identisk med seniorversjonene av Boom-racketene. Det gir juniorer en følelse av stolthet og selvtillit når de står på banen.

Boom Junior er det ultimate valget for ambisiøse juniorer som ønsker å oppleve eksplosiv kraft og sensasjonell følelse i spillet sitt. Med dette tennisracketet vil juniorer kunne utvikle seg og nyte tenniseventyret sitt til det fulle.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG230194
EAN-kode724794925553
VaremerkeHead
Ja
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen