• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Racketsport  Padel  Padelracket  Head Speed Pro, Padelracket

Head Speed Pro, Padelracket

Head
-20%
Head Speed Pro, Padelracket
Beskrivelse

Beskrivelse

Head Speed ​​​​Pro er et banebrytende tillegg til Heads padelracketkatalog, og tilbyr spillere en imponerende balanse mellom kraft og presisjon i spillet.

Det som skiller Head Speed ​​​​Pro fra Head Speed ​​​​Pro X er hovedsakelig treffflaten. Speed ​​​​Pro har en konstruksjon som kombinerer glassfiber og karbonfiber, mens Head Speed ​​​​Pro X er utstyrt med en treffflate i 12K karbonfiber.

Det gjør Head Speed ​​​​Pro til det perfekte racketvalget for de som er vant til en litt mer tilgivende treffflate, men som nå er klare til å ta spillet sitt til neste nivå med en tettere karbonfiberkonstruksjon.

Dens dråpeformede design plasserer sweet spot litt høyere enn en rund racket og litt lavere enn en diamantformet. Dette gir spilleren en fantastisk kombinasjon av hurtighet og presisjon og passer en bred målgruppe av spillere. Kombinasjonen av dråpeformen og den jevnt fordelte balansen gir en imponerende balanse mellom kraft og kontroll.

I ansiktet har Head skapt en unik sammensetning av vevd karbonfiber og glassfiber som gir den optimale balansen mellom hastighet og kontroll. Vevd karbonfiber gir spilleren kraft og fart i offensive slag, mens glassfiberen gir en mer tilgivende og kontrollert følelse i spillet.

Rakettens mattsvarte design med elegante kobberfargede detaljer gir ikke bare et sofistikert utseende, men inkluderer også klare spesifikasjoner i en stilig font. Dette gjør det enkelt å svare på spørsmål om racketen når de kommer fra medspillere eller motstandere. Spørsmålene vil garantert dukke opp når du leker med denne velkonstruerte modellen fra Head.

Kort sagt, Head Speed ​​​​Pro er den ideelle padelracketen for spilleren som leter etter en harmonisk blanding av kraft og kontroll. Enten du er en dedikert mosjonist eller en erfaren konkurransespiller, kan du finne din neste padelkamerat i Head Speed ​​​​Pro.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG221013
EAN-kode724794637562
VaremerkeHead
FormDropp
VektgruppeMedium
BalanseMellom
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen