• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sykler  Sykkel tilbehør  Sykkelbelysning  Sigma Aura 60 Set w/ Infinity

Sigma Aura 60 Set w/ Infinity

Sigma
-11%
Sigma Aura 60 Set w/ Infinity
Beskrivelse

Beskrivelse

Lyssettet, som består av frontlyset AURA 60 USB og baklyset INFINITY fra SIGMA SPORT, er en pålitelig følgesvenn for alle som leter etter et sykkellyssett av høy kvalitet. De oppladbare batterilysene er enkle å feste til styret eller setepinnen. AURA 60 USB-hodelykten skinner med 60 lux LED-teknologi og gir utmerket belysning av veier og stier med en rekkevidde på 70 meter, noe som gjør den til en førsteklasses lampe for både sportslige sjåfører og pendlere.
INFINITY-baklyset har ekstra lang lysstyrke og dens sporty design forgyller baksiden av setepinnen. Den har en to-trinns batteriindikator som pålitelig viser ladenivået og minner deg på å lade i tide.

AURA 60

Sporty design kombinert med maksimal sikkerhet
Flatt, kompakt og lett – det unike designet overbeviser alle syklister som tar hensyn til størrelse og vekt. Med sitt sporty design og en vekt på bare 105 gram er AURA 60 knapt merkbar på styret. «Light Guide», som maksimerer syklistenes sidesikt og dermed deres sikkerhet på veien, er både visuelt og sikkerhetsmessig overbevisende.

Optimal synlighet

Takket være den høykvalitets LED-linsen fra Osram, skaper AURA 60 en meget jevn lysfordeling og gir optimal sikt på lange avstander, på nært hold og til sidene uten å blende andre trafikanter. Det garanterer derfor maksimal sikkerhet på veien.

Tre lysmoduser

AURA 60 har tre lysmoduser. I standardmodus skinner den med sine kraftige 60 lux, som gir en brenntid på cirka 4 timer. I midtposisjon er AURA 60s lysstyrke halvert, men de resterende 30 lux og 40 belysningsstyrker er fortsatt ganske tilstrekkelig for høyere hastigheter. I mellommodus øker batterilevetiden til i overkant av 7 timer. I eco-modus øker brenntiden til og med til 10 timer, slik at AURA 60 pålitelig lyser opp veien med 18 lux selv på lengre reiser.

Oppstartsbeskyttelse og batteriindikator

AURA 60 har dobbeltklikk-startbeskyttelse og to-trinns batteri og ladeindikator. Dette betyr at du alltid er informert om batterikapasiteten til armaturen. Et grønt symbol vises foran lampens kontrollknapp når batterikapasiteten overstiger 70 prosent og et rødt symbol når den er lavere enn 30 prosent. Selv under ladeprosessen gir AURA 60 informasjon om gjeldende ladenivå og kan til og med lade mens enheten er i drift. Litiumbatteriet har beskyttelse mot dyp utladning og overlading. Siden det ikke har noen minneeffekt, kan batteriet lades helt opp uten problemer.

EVIGHET

Ekstremt lang brenntid
Når det gjelder brenntid, er INFINITY ulikt noen annen batteridrevet armatur. Mer enn 16 timers lysstyrke på 500 meters avstand gjør den unik.

Funksjon og design kombineres perfekt

Takket være en ny type linsekonstruksjon kan det lille og slanke lyset monteres parallelt med setepinnen og dermed gli inn i sykkelens helhetlige utseende på en sporty og elegant måte.

Oppladbar

INFINITY har et integrert batteri. Den lades via mikro-USB-kontakten, noe som er mulig på enhver PC. Med den medfølgende Micro-USB-kabelen er baklyset fulladet på knappe to timer. Dette sparer penger og beskytter miljøet.

Montering uten verktøy

AURA 60 USB og INFINITY kan monteres på styret eller setepinnen på kort tid uten verktøy. Det praktiske silikonstyrefestet er fast montert på AURA 60 USB og garanterer en rask og presis montering av frontlyset på ethvert sykkelstyre. INFINITY-baklyset kan også festes til setepinnene med forskjellige diametre raskt og uten verktøy ved hjelp av den medfølgende silikonremmen. Når du ikke bruker lyset, kan det enkelt tas ut og oppbevares i posen.

Synlighet på siden

Forbedret sikt fra siden foran og bak lys gir enda bedre trafikksikkerhet.

Sprutsikker

Aura 60 USB og INFINITY er sprutsikre i henhold til IPX 4 og egner seg derfor til bruk i all slags vær.

Detaljer

  • Vekt: aura 60 105g / infinity 25g

Frontlys

  • Lampe: LED
  • Egenskaper for lampen: ''"3 lysmoduser (standard 60 LUX, mellommodus 30 LUX, eco-modus 18 LUX)
  • Lysintensitet: 60 Lux
  • Brennetid: 240 min
  • Rekkevidde: 70 m

Baklykt

  • Lampe: LED

Energiforsyning

  • Strømkilde: Batteri
  • USB-tilkobling: ja
  • Kontakttype: USB-kontakt
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSI17760
EAN-kode4016224177608
VaremerkeSigma
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen