• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Fitness  Massasje  Massasje pistol  Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth EU Black

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth EU Black

Hyperice
Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth EU Black
Beskrivelse

Beskrivelse

Lindre muskler og forbedre din bevelighet med Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth massasjeapparat. Apparatet er utstyrt med en kraftig motor med Quiet Glide-teknologi og tre styrkenivåer med opptil 3200 vibrasjoner i minuttet. Videre er det lett, og det har fem utskiftbare hoder utviklet for å pleie ulike områder og muskelgrupper. Hypervolt Plus er 30 % kraftigere enn det klassiske Hypervolt-apparatet, noe som gjør det til et av de mest kraftige massasjeapparatene i verden av sitt slag.

Hyperice-app
Hyperice-appen bruker HyperSmart-teknologi for å samle og analysere data fra andre helse- og fitnessapper, for slik å sende informasjon til ditt Hypervolt-massasjeapparat via Bluetooth. Med det får du den optimale massasje for raskere restitusjon.

Quiet Glide-teknologi
Med denne praktiske teknologien unngår du å forstyrre omgivelsene med høy og ubehagelig motorstøy. Slik vil du kunne nyte stille og rolige omgivelser, perfekt for å hvile etter trening.

Lett å ta i bruk
Dette lette massasjeapparatet er lett å ta i bruk. Velg ønsket styrke og vibrasjonsnivå, og rett apparatet mot de ulike muskelgruppene. Massasjeapparatet kan brukes til oppvarming før trening, men også til å lindre ømme muskler etter trening.

Batteri og lading
Apparatet er utstyrt med et oppladbart litium-ion-batteri og gir deg opptil tre timers batteritid per lading.

Anmeldelse fra Best i test

Stillegående massasjepistol for deg som vil ha høy hastighet og kraft
Hypervolt Plus er en populær massasjepistol som brukes av mange idrettsutøvere for både oppvarming og restitusjon. Pluss-modellen er litt sterkere enn lillebroren og skiller seg ut med sin høye hastighet på 3200 bevegelser i minuttet. Vi gir et ekstra pluss for Hyperice-appen, som synkroniserer treningsdataene dine via treningsappen din (Strava, Garmin eller Apple Health) og gir forslag til massasjeprogrammer basert på hv du har trent. Appen kobler opp din Hypervolt Plus via Bluetooth og justerer automatisk massasjehastigheten i henhold til programmet.

Massasjepistol med fint håndtak
Hypervolt Plus har et lekkert design og et fint håndtak å holde i. Den er konstruert med en spesiell glideteknologi som er utviklet sammen med romforskere, og som gir et lavt støynivå. Dette er en klar fordel dersom du ønsker å massere samtidig som du ser en film sammen med for eksempel partneren din. På laveste hastighet fungerer det bra uten at støynivået påvirker negativt. Ved de høyere hastighetene blir det vanskelig å høre hva som blir sagt på TV-en, uten å heve volumet.

Flere medfølgende munnstykker
Prislappen inkluderer fem forskjellige munnstykker som ligger i et pent, lite etui. Vi skulle gjerne hatt et større etui som også kunne rommet massasjepistolen, slik at det ble lettere å bære alt i ett stykke. Den har en sjenerøs batterilevetid på over to timer, samtidig som den lader et tomt batteri fullt på under to timer. Dessverre følger det ikke med noe ekstra batteri.

Hypervolt Plus er en god massasjepistol som passer for deg som driver mye med idrett og er på jakt etter et verktøy for både oppvarming, restitusjon og en mer dybdegående massasje. Det diskrete lydbildet gjør at den kan brukes nesten hvor som helst, uten å forstyrre andre. Hyperice-appen er et flott hjelpemiddel for uvante brukere som ønsker å bruke verktøyet på best mulig måte. Det som trekker karakteren noe ned, er den saftige prislappen og den korte garantiperioden på 1 år.

+ Lavt støynivå, brukervennlig app, kraftig              
– Dyr, ingen veske, ikke noe ekstra batteri, kort garanti

Tilbehør
Massasjeapparatet har fem utskiftbare munnstykker egnet for ulike muskelgrupper.

Inkludert i esken:

  • Hypervolt Plus
  • Fem utskiftbare hoder
  • Lader

Spesifikasjoner:

  • Høyde(cm): 25.4
  • Bredde(cm): 8.2
  • Dybde(cm): 13.2
  • Høyde(ink. emballasje): 17,4 cm
  • Bredde(ink. emballasje): 22,2 cm
  • Dybde(ink. emballasje): 29,0 cm
  • Vekt ink. emballasje: 3,288 kg
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerRN54020-006-00
EAN-kode810050280952
VaremerkeHyperice
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen