• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Fitness  Kroppsvekttrening  Chin up bar & Chins rack  Hammer Sport Pull-Up 2.0

Hammer Sport Pull-Up 2.0

Hammer Sport
Hammer Sport Pull-Up 2.0
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Ditt kraftige 3-i-1 sett: pull-up bar + pull-up hjelpemiddel + sammenleggbare push-up håndtak
  • Unikt pull-up sett for din V-formede look
  • Passer for alle varianter av pull-up grep
  • Perfekt tillegg: trekkhjelp for pull-ups uten sperre og seks-pack-trening
  • Sammenleggbart push-up håndtak
  • maks 150 kg belastning
  • maks 60 kg vekt i ringkroken

Power pull-up sett for kroppsvekttrening

Kroppsvekt Bootcamp Drill

Hold på, fokuser, fyr etter ønske! Med dette alt-i-ett pull-up-settet kan du gjøre kraftige pull-ups, benhevinger og chin-ups og mange flere tøffe boot camp-øvelser. Press deg selv til det ytterste og slipp alle musklene Brenn overkroppen. For brutale bootcamp-treninger og ditt uforlignelige V-formede utseende, er pull-ups og push-ups avgjørende. Gjør pull-ups i forskjellige håndtaksvariasjoner fra hengende posisjon. Trekk haken opp over stangen og senk deg sakte ned igjen. Trekkhjelpene presser deg over dine grenser! Hvor tøff er du egentlig? Bruk push-up-håndtakene for en helts brysttrening under push-ups og beskytt håndleddene dine. Press deg selv fra bunnen til full forlengelse, løft armene og vis hva du egentlig er laget av. Ikke stopp når du er sliten – stopp når du er ferdig!

Bli en boot camp-veteran med Pull-Up 2.0

Erobre den fremste klassen av kroppsvekttrening, siden til og med skuldrene, biceps, underarmene og sekspakken din kan gjøres med de beste kroppsvekt-bootcamp-øvelsene som burpees, chin-ups, toes-to-bar, Muscle-ups og mange flere herdede. Disse treningsøktene viser forskjellen mellom en trainee og en fighter! Ingen kan stoppe deg med Pull-Up 2.0. Er du klar for ditt livs treningsøkt?

Bombesikker konstruksjon

Full kraft med kroppsvekten din og HAMMER Pull-Up 2.0 pull-up bar! Pull-Up 2.0 kan installeres i dine egne fire vegger på kort tid, og treningen din kan startes umiddelbart. Premium stål og en industriell dobbel avstiver garanterer et trygt og pålitelig grep på veggen din. Så du kan bruke Boot Camp-verktøyene dine uten problemer med en belastning på opptil 150 kg. (Hulldiameter 10,5 mm, skruer og plugger er ikke inkludert i leveransen)

Overkroppens ytelsessett

Pull-ups er en av de viktigste øvelsene for overkroppsstyrke, bred rygg og sunn rygg. Finn ut med Pull-Up 2.0 Du kan få alle disse fordelene rett i hjemmet ditt. Følgende muskler brukes under pull-up trening: Øvre rygg, bakre skulder, latissimus, biceps, underarm, kjerne.

Ubegrenset trening

De ulike gripeposisjonene som stangen tilbyr kan du varieres Utfør treningsvariasjoner. Dette lar deg diversifisere styrketreningen og kontrollere nøyaktig! Med HAMMER Pull-Up 2.0 kan du trene uten problemer: pull-ups med smalt grep, pull-ups med bredt. Underhåndsgrep, pull-ups i det smale overhåndsgrepet, chin-ups i det brede overhåndsgrepet, pull-ups i hammergrepet.

Avhengig av grepsposisjonen kan du variere fokus på treningen og vektlegge ulike muskelgrupper. Mens pull-ups med overhåndsgrep først og fremst definerer ryggen din, lar pull-ups deg trekke opp bicepsene dine og vokse seg sterkere i underhåndsgrepet og hammergrepet! Kombiner ulike varianter for å utnytte det fulle potensialet til Pull-Up 2.0 og dine muligheter.

Perfekt tillegg: trekkhjelpemidler for ubegrenset trening

Bruk trekkhjelpene i metall med borrelåsremmer i nylon for enda mer grep og avlastning for pull-ups. Underarmene. Løftestroppene skinner med gummiert forsterkning på stålkroken og kan brukes med kan justeres individuelt med borrelås.

Som et resultat er underarmsstyrken aldri mer begrensende for treningen din ettersom grepsstyrken avtar, men du har fortsatt full kraft i ryggen.

Trekkhjelpene fortsetter å støtte deg med mange andre øvelser som krever høy grad av grepsstyrke. Gjør for eksempel hengende benhevinger på stangen og tren sixpacken til utmattelse av magen - ikke underarmene!

Men trekkehjelpene kan også brukes effektivt til tilleggsøvelser med manualer eller vektstang.

Push-ups på neste nivå for XXL-overkroppen

Med de sammenleggbare push-up-håndtakene kan du nå variere dine push-ups enda mer. Håndtakene beskytter håndleddene og unngår unaturlige folder som push-ups på en flat overflate. I tillegg holder de ergonomiske håndtakene dine Hold hendene rene slik at du ikke kommer i kontakt med treningsgulvet. Den gummierte undersiden av push-up-håndtakene forhindrer sklir under trening og sikrer dermed maksimal sikkerhet under trening.

Den hevede og naturlige grepsposisjonen øker bevegelsesområdet ditt ytterligere og gjør treningen din både mer komfortabel og morsommere, mer effektiv. Trening med push-up-håndtakene garanterer maksimal muskelbygging og hjelper deg å få mer kraft og eksplosivitet. I tillegg til heltebrystet ditt, jobber du også med brede skuldre, en muskuløs triceps og en sterk kjerne! Øvelsen med push-up-håndtakene er derfor førstevalget for å bygge styrke og stabilitet i hele kroppen.

Men dips og andre kroppsvektøvelser og støttevariasjoner kan også brukes med Utfør push-ups effektivt og trygt. Det er ingen grenser for mulig bruk!

Spesielt praktisk: Etter trening kan håndtakene lagres direkte på forlengelsesstangen for å spare plass og er alltid tilgjengelige!

Mer enn bare pull-ups - din bodyweight bootcamp med valgfritt tilbehør

Den fleksible kombinasjonen av pull-ups, push-ups og mange andre øvelser muliggjør en intensiv trening av alle store muskelgrupper i kroppen din og gjør HAMMER Pull-Up 2.0 Set til det uunnværlige treningsverktøyet når det gjelder muskelbygging og ytelse!

For å få enda mer ut av treningen kan du bruke pull-up-stangen med valgfritt tilbehør til å utvide og sette sammen ditt eget crossfit-gym. Bruk for eksempel treningsrør eller sekspakningsringer for å fullføre treningen for hele kroppen. Øyet i midten er også flott for å feste en boksesekk, som du også kan bruke til trening.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa5240
EAN-kode4005251524004
VaremerkeHammer Sport
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen