Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-søn kl 7-22

Om Black Week & Black Friday 2021 på Training365.no

Velkommen til Black Week 2021 (21/11-2/12)!

Vi følger opp fjorårets dundersuksess med enda fler og bedre tilbud. Hold god utkikk mens kampanjen varer, de beste tilbudene kan bli fort utsolgt.

For å gi deg så god service som mulig holder kundeservice åpent ekstra lenge hele uken. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Prisene i Black Week gjelder bare den aktuelle uken. Normale betingelser når det gjelder angrefrist, reklamasjonsrett og garantier gjelder. Oppgitte rabatter har allerede blitt fratrukket prisen.

Pga økte volumer i løpet av disse dagene kan leveringstiden bli lengre enn vanlig, vi ber dere derfor om litt tålmodighet Vi jobber så fort vi kan. 

Hva er Black Friday?

Black Friday startet i USA, der fredagen etter Thanksgiving har i mange år vært starten for julehandelen. Derfor har butikker og netthandel lokket med kraftig reduserte priser for å lokke kunder. Det har vært så vellykket at denne fredagen ble årets største shoppingdag. De siste årene har Black Friday vokst til å bli årets største kampanjedag også i Norge. 

Black Friday - SALG Trening

Kondisjonstrening på Black Friday

Styrketrening på Black Friday

Når er det Black Friday?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving, som i sin tur alltid er fjerde torsdagen i november. Derfor inntreffer datumet for Black Friday alltid mellom 23 og 29 november.

For deg som er nysgjerrig på når Black Friday kommer i årene som kommer, har du dagene her. Planlegg og prepp deg for kampanjene i god tid. Vi lover at du ikke kommer til å bli skuffet!

År 2022, Black Friday inntreffer fredag 25 november.
År 2023, Black Friday inntreffer fredag 24 november.

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen