Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Best i Test Spinningsykkel 2021 / 2020

Liker du spinningtimene på treningssenteret, men får ofte ikke tid til overs til å delta? På training365.no finner du de beste spinningsyklene i forskjellige klasser til konkurransedyktige priser. Og hvis du har bestemt deg for å kjøpe en spinningsykkel eller trimsykkel med best i test-sertifisering, har du virkelig kommet til rett sted! Her finner du nemlig ekspertenes anbefalinger, med andre ord: best i test!

EKSPERTENS FAVORITT
Abilica Abilica Racer CG
Abilica
Spinningsykkel - Bedre
7 990 kr
Finnlo Finnlo Speed Bike CRT
Finnlo
Spinningsykkel - Best
10 375 kr

Velg de beste spinningsyklene

En spinningsykkel er en type trimsykkel som har blitt mer og mer populær som treningsapparat hjemme og på kontoret. Selv om vanlige trimsykler fremdeles er favorisert av mange, blir spinningsykkelen stadig mer populær. Denne trenden har nok en klar sammenheng med at flere og flere har gått på spinningtimer og oppdaget de mange fordelene med de aerobiske øktene. Men den største fordelen er nok at spinningsykler oppfordrer til trening som ikke sliter på leddene.

De kan derfor brukes av både eldre og yngre, til skadeforebygging og rehabiliteringstrening. De fleste spinningsykler er laget slik at de ikke trenger strømforsyning, da du bare bruker et hjul som du vrir på for å justere motstanden. Dette gjør at motstanden på spinningsykler er svært fleksibel, slik at du kan bruke den til både lav- og høyintensive økter.

Når du skal kjøpe spinningsykkel, er det viktig å ta seg litt tid på forhånd til å reflektere over spørsmål som hvor ofte sykkelen kommer til å bli brukt, hvor mye plass du har, hvor mye vekt spinningsykkelen tåler og hvor mye penger du har tenkt til å bruke på den. Og for deg som bor på et sted med tynne vegger, kan du se etter spinningsykler med reimdrift. Disse er generelt mer stillegående modeller enn sykler med kjededrift. Med en best i test spinningsykkel, er du garantert et godt kjøp uansett prisklasse.

Kjøp spinningsykkel med best i test-godkjenning på training365.no — vi har de beste spinningsyklene til alle nivåer!

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen