Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Best i Test Crosstrainer 2021 / 2020

For mange er "dørstokkmila" det som holder oss igjen fra å dra på treningssenteret. Det kan føles vanskelig å skulle balansere alt, og i tillegg bruke tid på å reise fram og tilbake på trening. Da er det ofte en bedre investering å kjøpe en treningsmaskin som du kan bruke i komforten av ditt eget hjem. Et steg videre mot full kontroll av din egen tid får du med en crosstrainer. De er en av de mest effektive og populære treningsmaskinene til hjemmet og kontoret.

Våre best i test-crosstrainere er det perfekte valget, uansett om du ønsker å gå ned i vekt, bli sterkere, eller gjøre deg klar til skisesongen. Crosstrainere er enkle og intuitive å bruke, og håndtakene som følger fotbevegelsene gjør at du trener hele kroppen. Dette er en av mange grunner til at crosstrainere er en favoritt til hjemmebruk. De er kjent for å være skånsomme mot ledd, og spesielt knærne. Derfor er de ypperlige både til restitusjonstrening og for å forebygge skade.

EKSPERTENS FAVORITT
Abilica Abilica Stream FC X – Black Line
Abilica
Crosstrainer - Bedre
14 370 kr

Vær obs på at det finnes to driftstyper: forhjulsdrevet og bakhjulsdrevet. Dersom du sliter med for eksempel knærne, vil en forhjulsdrevet crosstrainer passe bedre for deg enn en bakhjulsdrevet, da forhjulsdrift er mer skånsom mot ledd.

På training365.no finner du de beste crosstrainerne i de forskjellige prisklassene, slik at du får det beste i forhold til ditt budsjett. Vi har et stort utvalg, og for å finne den riktige modellen for deg, anbefaler vi å sammenlikne de forskjellige modellene. Hvor mye vekt maskinen tåler, hvilke program/funksjoner den har, hvor mye plass den tar, og om den er forhjulsdrevet eller bakhjulsdrevet, kan være lurt å tenke over før du tar en avgjørelse. Og for deg som har mindre plass i hjemmet, har vi også sammenleggbare modeller!

Hos training365.no har vi samlet ekspertenes favoritter, slik at du får den beste crosstraineren for deg.

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen