Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Startsida / Crossfit

Crossfit Utstyr

Vi er en av de ledende aktørene i Norden innen treningsutstyr og treningsmaskiner, og uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, finner du alltid utstyr av god kvalitet hos oss. Her finner du pakkeløsninger for deg som ønsker å komme i gang, men vi har også individuelle deler for deg som ønsker å oppgradere crossfit gym utstyret du allerede har. Vi har alt du trenger til crossfit-trening, fra vektvester, kettlebells, baller og crossfit-rigger m.m.

Crossfit er en ekstremt populær treningsform fordi den er en av de mest effektive måtene å forbedre kroppen din på, uansett om du ønsker å bli sterkere, gå ned i vekt, eller komme i bedre form generelt. Selv om det er en krevende treningsform, passer den både for nybegynnere og erfarne fordi øvelsene i en enkelt økt er varierte, og du har mulighet til å tilpasse hver enkelt øvelse slik at det passer ditt nivå.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Crossfit?

  Hva er Crossfit?

  Navnet kommer av at crossfit kombinerer øvelser på tvers av forskjellige treningsformer i funksjonelle bevegelser med høy intensitet. Bevegelsene baserer seg på en filosofi om grunnleggende bevegelser som er naturlige for menneskekroppen — løfte, dra, skyve, kaste, hoppe og løpe. Her gjelder det med andre ord å trene kroppen på alle punkter! Balanse, styrke, utholdenhet, koordinasjon og presisjon, det er umulig å kjede seg i en crossfit-økt, fordi en økt sjelden likner en annen.

  Crossfit er faktisk den perfekte treningsformen for hjemmetrening fordi den ikke har noen begrensninger. Alt du trenger, er litt kreativitet og litt crossfit-utstyr, så har du et fantastisk utgangspunkt for utallige treningsøkter. Dette er perfekt for deg som sliter med å finne tid til å dra fram og tilbake til treningssenteret midt i en travel hverdag. Du får full kontroll over din egen trening. Med Crossfit-utstyr fra training365.no får du maksimalt utbytte av treningen, og da er det et enkelt valg å begynne!

 • Hvordan kan jeg starte med crossfit?

  Hvordan kan jeg starte med crossfit?

  Hvis du er i ferd med å starte med crossfit, har du absolutt noe å se frem til! Crossfit er en moderne treningsform som er utrolig variert. Du vil kunne trene hele kroppen gjennom en rekke ulike øvelser, og ingen dag trenger være lik: du kan nemlig variere i det vide og det brede. Det er vanskelig å gå lei av treningen når du varierer øvelsene såpass mye, og musklene får virkelig kjørt seg! Det er bare å hoppe i det sier vi, og kos deg!

 • Hvordan kan jeg finne et crossfit program som passer for meg?

  Hvordan kan jeg finne et crossfit program som passer for meg?

  Siden crossfit er såpass populært, vil du finne hundrevis av crossfit programmer på nett, med ulik intensitet. Det viktigste er at du har motivasjon og tålmodighet på plass, slik at du får kommet i gang. Husk at noen av dem som begynner med crossfit har vært treningsaktive i lang tid, men det er også mange som er ferske i treningsprosessen sin som begynner med crossfit. På grunn av dette vil det også være utallige treningsprogram som du kan henge deg på, uansett om du utforsker trening for første gang eller har drevet med aktiv sport i en årrekke.

 • Hva er det beste crossfit utstyret?

  Hva er det beste crossfit utstyret?

  Vi har et stort utvalg av billig crossfit utstyr, slik at du sakte men sikkert kan bygge opp ditt eget hjemmestudio og holde deg aktiv. Noe av utstyret vi har i vårt sortiment tar opp liten plass, mens annet utstyr trenger større uteområder. Her kan internett være en god kilde til kunnskap, men ikke nøl med å ta kontakt med oss om du står fast. Vi har massevis av kunnskap og elsker å dele den med andre. La treningsgleden boble over!

Sortering: Popularitet Siste Laveste pris
Adidas Li420-127005
Adidas
2 795 kr
Abilica Abilica GymRings
Abilica
Kort leveringstid
332 kr
Abilica Abilica KettleBell
Abilica
Vekter 4 - 40 kg
fra 400 kr
Abilica Abilica KettleBell Covered
Abilica
Vekter 4 - 12 kg
fra 500 kr
Adidas Adidas Push Up Bars
Adidas
Kort leveringstid
361 kr
Gymstick ALPHA CAGE
Gymstick
Kort leveringstid
8 065 kr
Assault Assault Airbike
Assault
Kort leveringstid
12 578 kr
Assault Assault Elite Airbike
Assault
Kort leveringstid
17 090 kr
Gymstick BATTLE ROPE WALL & FLOOR MOUNT
Gymstick
Kort leveringstid
332 kr
1 2 3 ... 14 

Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen