Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Startsida / Crossfit

Crossfit Utstyr

Sortering: Popularitet Siste Laveste pris
Titan LIFE Li610-000090
Titan LIFE
1 137,50 kr
LivePro 3-In-1 Pro-Duty Soft Plyo Metric Boxes
LivePro
Kort leveringstid
3 115 kr
Abilica Abilica GymRings
Abilica
Kort leveringstid
350 kr
Abilica Abilica WallBall
Abilica
Vekt 5 - 10 kg
fra 1 200 kr
Adidas Adidas Push Up Bars
Adidas
Kort leveringstid
238 kr
Gymstick ALPHA CAGE
Gymstick
Ta din träning till en ny nivå med Alpha Cage
5 690 kr
Assault Assault Airbike
Assault

Crosstrainer – Bedre

13 120 kr
Assault Assault Elite Airbike
Assault
Kort leveringstid
18 745 kr
Master Fitness B.C Plyobox 50 - 50 - 75 cm
Master Fitness
Kort leveringstid
1 990 kr
Gymstick BATTLE ROPE WALL & FLOOR MOUNT
Gymstick
Slitstyrka på upp till 200 kg
240 kr
1 2 3 ... 12 Neste »

Vi er en av de ledende aktørene i Norden innen treningsutstyr og treningsmaskiner, og uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, finner du alltid utstyr av god kvalitet hos oss. Her finner du pakkeløsninger for deg som ønsker å komme i gang, men vi har også individuelle deler for deg som ønsker å oppgradere crossfit gym utstyret du allerede har. Vi har alt du trenger til crossfit-trening, fra vektvester, kettlebells, baller og crossfit-rigger m.m.

Crossfit er en ekstremt populær treningsform fordi den er en av de mest effektive måtene å forbedre kroppen din på, uansett om du ønsker å bli sterkere, gå ned i vekt, eller komme i bedre form generelt. Selv om det er en krevende treningsform, passer den både for nybegynnere og erfarne fordi øvelsene i en enkelt økt er varierte, og du har mulighet til å tilpasse hver enkelt øvelse slik at det passer ditt nivå.

Hva er Crossfit?

Navnet kommer av at crossfit kombinerer øvelser på tvers av forskjellige treningsformer i funksjonelle bevegelser med høy intensitet. Bevegelsene baserer seg på en filosofi om grunnleggende bevegelser som er naturlige for menneskekroppen — løfte, dra, skyve, kaste, hoppe og løpe. Her gjelder det med andre ord å trene kroppen på alle punkter! Balanse, styrke, utholdenhet, koordinasjon og presisjon, det er umulig å kjede seg i en crossfit-økt, fordi en økt sjelden likner en annen.

Crossfit er faktisk den perfekte treningsformen for hjemmetrening fordi den ikke har noen begrensninger. Alt du trenger, er litt kreativitet og litt crossfit-utstyr, så har du et fantastisk utgangspunkt for utallige treningsøkter. Dette er perfekt for deg som sliter med å finne tid til å dra fram og tilbake til treningssenteret midt i en travel hverdag. Du får full kontroll over din egen trening. Med Crossfit-utstyr fra training365.no får du maksimalt utbytte av treningen, og da er det et enkelt valg å begynne!


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen