Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Startsida / Styrke / Benker og stativer / Stativ

Stativ

Sortering: Popularitet Siste Laveste pris
Titan LIFE Li610-000797
Titan LIFE
6 933,75 kr
Casall Pro Casall Squat Rack
Casall Pro
Kort leveringstid
6 274 kr
FitNord FitNord Squat rack
FitNord
Kort leveringstid
3 021 kr
FitNord FitNord Squat rack PRO
FitNord
Kort leveringstid
4 835 kr
Tunturi Fitness Squat Rack WT40
Tunturi Fitness
Kort leveringstid
3 980 kr
1 2 Neste »

Hva er en squat rack?

Dette kalles også en knebøymaskin eller vektstangstativ og brukes til benkpress og knebøy, også kjent som squats. Det finnes varianter med håndtak som også kan brukes som dipsstativ. Om du er usikker på hvilken modell som passer deg kan du gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne noe som passer til nettopp ditt hjemmegym og din bruk.

Hvorfor burde jeg investere i en squat rack?

Når man er på treningssenteret legger man fort merke til at visse maskiner og utstyr er mer populære enn andre. Squat racken har vært en av favorittene i mange år, og det er fullt forståelig når man ser de knallgode resultatene den gir. Om du allerede har et hjemmegym anbefaler vi at du investerer i et skikkelig vektstativ der du gjør øvelser som er både krevende og morsomme å gjøre! Squat racks tar også liten plass, er lette å montere, og kan enkelt flyttes rundt.

Er squat racks lette å montere og vedlikeholde?

Det finnes modeller av squat racks som kan demonteres veldig lett, noe som gjør at du kan flytte dem mellom ulike rom om det er ønskelig. Det er lett å vedlikeholde utstyret, bare pass på at du tørker over stativet før og etter hver bruk, samt at du kikker over delene en gang i blant for å se at alt står plassert som det skal. Squat racks kommer med sikkerhetsutstyr som alltid skal brukes, og det er viktig at du leser bruksanvisningen nøye før bruk.


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen