• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer hjälm Coyote

Lazer hjälm Coyote

Lazer
Lazer hjälm Coyote
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Utvidet beskyttelse for tøff MTB-kjøring. Hjelmen dekker også baksiden av hodet slik at du er beskyttet mot utstikkende røtter og steiner ved en eventuell kollisjon.
  • Perfekt passform og ventilasjon. TS + Turnfit System gjør at hjelmen sitter sikkert og komfortabelt på hodet og er enkel å justere selv når du sitter på sykkelen. 21 ventilasjonshull og polstrede puter gir maksimal komfort og eliminerer irritasjon som kan være forbundet med bruk av hjelm.
  • Lett. Minimalistisk in-moulding-konstruksjon med et stilig ytre skall gir så lav vekt at hjelmen knapt kan kjennes på hodet.
  • Unngå solen i øynene dine. En avtakbar skjerm beskytter øynene mot blendende solstråler, noe som betyr at du kan kjøre tryggere på smale, svingete stier.
  • Ekstra synlig. Reflekterende klistremerker og valgfritt baklys gjør deg synlig i trafikken selv når det er mørkt.

MTB-hjelm med et moderne utseende. Nytt i 2019, Coyote er en MTB-hjelm for alle typer raske skogsøkter. Stilig utseende med diskret og samtidig distinkt design gir en klassisk off-road stil.

Coyote er designet for dristige MTB-ryttere som trenger en stilig hjelm som gir best beskyttelse. Hjelmen dekker også baksiden av hodet, og EPS-skum med høy ytelse sprer effektivt støtkraften i tilfelle en krasj. Smarte funksjoner maksimerer komforten på stiene, 21 ventilasjonshull avkjøler hodet ditt og polstrede puter gjør at hjerlmen sitter mykt og komfortabelt. TS + Turnfit System holder hjelmen på plass selv på rotete stier og kan enkelt justeres med en hånd når du kjører. Den store skjermen betyr at du ikke trenger å bli blendet av solen og kan holde fullt fokus på utfordringene foran deg. Lett in-mold-konstruksjon med en fin finish gir et distinkt og profesjonelt utseende. Du kan sette på en LED-belysning på baksiden, slik at du er synlig også tidlig om morgenen og når du sykler hjem om kvelden.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2207888158
EAN-kode5420078881670
VaremerkeLazer
StørrelserL
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen