• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer hjälm Phoenix+

Lazer hjälm Phoenix+

Lazer
Lazer hjälm Phoenix+
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Fullstendig beskyttelse. Ytre skall i glassfiberkompositt og interiør av førsteklasses skummateriale gir deg beskyttelse som effektivt sprer kollisjonskraften ved et eventuelt krasj.
  • Komfortabel og ventilerende. Ventilasjonspanel foran og polstrede puter gir maksimal komfort og eliminerer irritasjon som kan være forbundet med bruk av hjelm.
  • Perfekt passform. Morpho-systemet gir en tett passform som gjør at hjelmen kan sitte stødig på hodet slik at du kan holde fullt fokus på stien foran deg. Du kan justere tykkelsen på putene og også plasseringen på dem slik at hjelmen passer deg.
  • Unngå solen i øynene dine. En justerbar skjerm beskytter øynene dine mot blendende solstråler, noe som gjør at du kan kjøre tryggere.
  • Panoramautsikt. Den store åpningen i front maksimerer synsfeltet slik at du får tydelig sikt på stien foran deg.

Godt ventilert downhill-hjelm. Helhjelm for downhill-syklister som trenger suveren beskyttelse. Med tett passform og god ventilasjon får du overlegen komfort og kan holde fullt fokus på sykling.

Phoenix + er en ren downhill-hjelm designet og produsert for de raskeste og mest tekniske bakkene. Beskytter både hode og ansikt mot grener, samtidig som det gir overlegen beskyttelse ved en krasj. Kompatibel med nakkebeskyttelse. Ventilasjonspanel foran og formet polstring minimerer ubehag som kan være forårsaket av trykk, gnagsår eller overoppheting, noe som gir en fantastisk opplevelse. Morpho-systemet gir en tett og sikker passform som gjør at hjelmen sitter stødig slik at du kan holde fullt fokus fremover. Stor åpning i front maksimerer synsfeltet, fjerner blinde flekker og gir et klart syn på omgivelsene, og den justerbare skjermen gjør at du ikke får solen i øynene.

Spesifikasjoner

  • S: 54-56 cm
  • M: 56-58 cm
  • L: 59-61 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2167880443
EAN-kode-
VaremerkeLazer
Størrelser-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen