Lukk

Kundeservice 239 60 603  Man-fre kl 730-18, søn kl 18-21

Startsida / Styrke / Dumbbells / Hantler Regulerbar

Hantler Regulerbar

Hvorfor er en flexbell ideelt for små hjem?

Det finnes nesten ingen treningsapparat som er så minimalistiske som en flexbell. Enten du ønsker å utøve minimalisme eller har begrenset plass i hjemmet ditt, vil et par med flexbells gi deg stor frihet.

Hvordan fungerer en flexbell?

Du kan glemme tradisjonelle manualer som du trenger mange av - en flexbell er et billig multiverktøy som gir deg store muligheter. Det er små manualer som har ulike vektskiver på seg, som man enkelt kan ta av og på slik at man kan kontrollere hvor mye vekt man ønsker å trene med. De kommer også med en egen dokkingstasjon for hver flexbell, slik at man enkelt kan lagre dem, og unngår slitasje på gulvet under trening.

Hvor mange flexbells trenger jeg?

For best mulig trening, trenger du verken mer eller mindre enn to flexbells. Da har du en til hver hånd, og kan ta av og på en og en vektskive fra hver side etter behov. Kanskje du ønsker lette vekter til aerobic, og tunge vekter til styrketrening: en flexbell gir deg alle mulighetene du kan drømme om. Husk å se etter treningsmetoder på nettet!

Hvordan justerer jeg vektene på en flexbell?

Du kan enkelt ta av og på vektskivene til en flexbell. Dette gjør man ved hjelp av ulike teknikker som samarbeider mellom skivene og selve stangen; den vekten man ikke ønsker å trene med, blir værende på dokkingstasjonen. Noen flexbells roterer man stangen på for å velge vekt, mens andre bruker en knapp for å avgjøre hvor mange kilo man skal trene med.


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 kr
Til kassen